Aan de slag met Coach@Home

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 1 nov 2019   ‐   Tweet

#coach@homeMet de steun van


De online inspiratietool voor elke trainer

Begin september lanceerde Gymfed in samenwerking met Sport Vlaanderen een nieuw innovatief project voor alle trainers: Coach@Home. De online inspiratietool voor elke trainer op elk niveau.

Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden, laten we jullie via korte filmpjes kennis maken met innovatieve en methodische oefenstof. Kwaliteit, creativiteit en inspiratie vormen de sleutelwoorden van deze online tool. Trainer recreatie of competitie, er is voor elk wat wils!

Voor alle ingelogde Gymfed-trainers is een light-versie beschikbaar. Wil je veel meer oefenstof en inspiratie – die bovendien maandelijks wordt aangevuld – vraag je club dan om een clubabonnement. Op deze manier krijgen alle trainers van je club toegang tot de full version van dit platform.

Coach@Home is een echte must have voor alle trainers die willen blijven bijleren.

OPGELET! Je moet het statuut Trainer hebben in het ledenbeheer om de toegang te verkrijgen. Check even met je clubbestuur of voor jou profiel alles in orde is. Wenst je club een clubabonnement aan te kopen? Dit kan eenvoudig via de clubpagina in het ledenbeheer.

  • Club tot en met 100 leden: € 50 per jaar
  • Club met 101 tot 400 leden: € 100 per jaar
  • Club met meer dan 400 leden: € 150 per jaar


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen