Full version Coach@Home staat live

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 1 nov 2019   ‐   Tweet

#coach@homeMet de steun van


De online inspiratietool voor elke trainer

Begin september lanceerde Gymfed in samenwerking met Sport Vlaanderen een nieuw innovatief project voor onze trainers: Coach@Home. Een uniek concept, ideaal om inspiratie op te doen.

Iedereen met een profiel op 'Mijn Gymfed' kon de afgelopen weken al proeven van de online inspiratietool. Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden, laten we de trainers aan de hand van korte filmpjes kennis maken met oefenstof in verschillende domeinen. We leggen het accent op kwaliteit, creativiteit, inspiratie en innovatie.

Op 1 november lanceren we de de volledige versie voor alle clubs die een abonnement namen. Daarenboven krijg je elke eerste dag van de maand extra filmpjes en oefenstof!

Coach@Home is een echte must have voor alle trainers die willen blijven bijleren.

OPGELET! Je moet het statuut Trainer hebben in het ledenbeheer om de toegang te verkrijgen. Check dit misschien nog even of alles bij jou in orde is.

Wil jij ook alles bekijken én maandelijks nieuwe oefenstof krijgen, vraag dan aan je club om een Clubabonnement te nemen (aanvragen via clubpagina in het ledenbeheer). Voor een heel democratische prijs krijgen dan alle trainers van de club toegang tot dit nieuwe platform:

  • Club tot en met 100 leden: € 50 per jaar
  • Club met 101 tot 400 leden: € 100 per jaar
  • Club met meer dan 400 leden: € 150 per jaar


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen