G-gymgroep Vaste Vuist Lauwe bezorgt kippenvelmoment op REVA beurs Gent

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 30 apr 2019   ‐   Tweet

#weareggym

Vaste Vuist Lauwe


Afgelopen zaterdag, 27 april, stroomde Expo Gent goed vol voor de REVA beurs! De G-gymgroep van sportgroep Vaste Vuist Lauwe bezorgde de beurs een kippenvelmoment met hun prachtig optreden.

Twee maal per jaar brengt de G-gymgroep van Vaste Vuist Lauwe een optreden … en wat voor één. Een grote REVA beurs die meeleeft en geniet van de demonstratie van de jongeren met een beperking.

De vzw REVA wil door haar werking een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van het persoonlijk, het maatschappelijk en het (eventueel) professioneel leven van mensen met een beperking. Om deze doelstelling te realiseren, organiseert de vzw REVA een tweejaarlijkse informatiebeurs die zich richt naar personen met een beperking, ouderen met beperkingen, hun familie, de professionelen en de vrijwilligers.

Tijdens de REVA2019 kunnen mensen met een beperking ook proeven van G-sport op het sportterrein van onze partnerfederatie in G-Gym ‘Parantee-Psylos’. Met de REVAg-sport bieden ze heel wat initiaties en demonstraties van verschillende sporten aan. Gymfed is bijzonder fier dat één van haar clubs hier ook heeft toe bijgedragen! Proficiat aan de trainers en gymnasten van de G-groep van Vaste Vuist!

Mensen die op de REVA2019 met G-sport in contact komen, worden nadien – indien ze dat wensen – opgevolgd, zodat ze een sport verder kunnen uitproberen in een club in de eigen directe omgeving.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen