Geef sportclubs een duwtje in de rug

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 15 sep 2020   ‐   Tweet

#iksteunmijnclubSportclubs tonen momenteel hun flexibiliteit en gedrevenheid, meer dan ooit. Ze gaan tot het uiterste om iedereen weer in alle veiligheid te laten sporten.

Met de sportsector proberen we de clubs zo goed mogelijk bij te staan, maar ook de steun van de sportende leden kunnen ze nu meer dan ooit gebruiken. Daarom startten Sport Vlaanderen, samen met VSF en ISB als partners, de actie #iksteunmijnclub. Alle sportclubs samen vormen met 1.400.000 leden de grootste vereniging van Vlaanderen.

We roepen sporters op om via filmpjes en solidariteitsacties hun sportclub een hart onder de riem te steken. Laat zien dat je achter jouw club staat, met bijvoorbeeld een leuke actie of een helpende hand. Deel ook je favoriete foto of filmpje met #iksteunmijnclub!

#iksteunmijnclub is de virtuele vervanger van de Maand van de Sportclub, die door de coronacrisis en de (lokale) veiligheidsmaatregelen dit jaar niet kan doorgaan. In de komende weken volgen via sociale media een aantal getuigenissen van hoe sportclubs de coronacrisis beleven en welke inspanningen ze leveren.

Bron: VSF

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen