Geniet van 30% korting met groepsaankoop Janssen-Fritsen

Elien Van Deynse   ‐  Zaterdag 1 aug 2020   ‐   Tweet

#wearegym

Een springplank voor het nieuwe seizoen

Gymfed slaat opnieuw de handen in elkaar met materiaalpartner Janssen-Fritsen en biedt de clubs een mooie korting aan van 30% bij de aankoop van nieuw sportmateriaal.

Naar jaarlijkse gewoonte lanceert Gymfed-partner Janssen-Fritsen in augustus de groepsaankoop. En ook dit jaar is dat niet anders! Nieuw materiaal nodig? Of is er materiaal dringend aan vervanging toe? Dan is dit het moment.

Veiligheid en gezondheid zijn nog nooit zo belangrijk geweest als dit jaar en vormen voor iedere club een uitdaging. Omwille van Covid-19 geeft Janssen-Fritsen daarom een extra duwtje in de rug.

Ze geven de kans aan alle Gymfed-clubs om in te schrijven voor de groepsaankoop die dit jaar uitzonderlijk 3 maanden zal duren. Ook aanbod voor Rope Skipping en Freerunning clubs. De groepsaankoop loopt vanaf vandaag, 1 augustus tot en met 31 oktober. Welke materialen er in de korting aangeboden worden en het bestelformulier kan je hier terugvinden.

Op deze manier hebben alle clubs voldoende tijd om te overleggen en materiaal te bestellen voor het nieuwe seizoen.

Levertermijn

Janssen-Fritsen levert van zodra de bestelling geplaatst is. Je club wordt verwittigd van de levertermijn. Je club kan ook opteren om zelf een levertermijn door te geven, dan houden zij daar rekening mee.

Daarnaast loopt er nu ook tijdelijk een actie van stockmatjes. Bekijk de actie hier.

Laten we er samen een topseizoen van maken!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen