Gesigneerd Nina Dewael turnpak ten voordele van To Walk Again

Delphine Gosseye   ‐  Vrijdag 14 dec 2018   ‐   Tweet

#ninaderwael

Nina Derwael & Yannick Lagae (Agiva)

Zaterdag 15 december staat in het Casino in Knokke de "Night To Walk Again" op het programma. Gymfed, Nina Derwael en Agiva slaan de handen in elkaar en geven een gesigneerd Nina Derwael turnpak weg ten voordele van de foundation "To Walk Again".

To Walk Again vzw werd in 2003 opgericht door Marc Herremans, triatleet en winnaar Iron Man in 2006 die na zijn ongeval in 2002 in een rolstoel terecht kwam. De “To Walk Again”-werking biedt een ruim en zeer laagdrempelig aanbod aan bewegingsactiviteiten voor mensen met een fysieke beperking. Dit met als doel het menselijk kapitaal bij mensen met een fysieke beperking te activeren en hen opnieuw te laten participeren in onze samenleving. Hierbij wordt de mens centraal gezet, geruggesteund door de beschikbare technologie en wilskracht.

Tijdens de Night To Walk Again worden er verschillende zaken geveild. Het meesterstuk van de avond wordt een gesigneerd Nina Derwael turnpak. Samen met kledingsponsor Agiva draagt Nina Derwael (TK Sta Paraat-P.H.H. Hasselt vzw) graag haar steentje bij aan deze organisatie.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen