Groot Belgisch kampioenschap komt terug!

Elien Van Deynse   ‐  Donderdag 20 feb 2020   ‐   Tweet

#GROOTBK

Schitter jij binnenkort op het Groot BK?

Gymnastiekfederatie Vlaanderen organiseert voor de tweede maal het Groot Belgisch kampioenschap in de Topsporthal te Gent. Op 30, 31 mei en 1 juni nemen de beste A- en B-gymnasten het tegen elkaar op!

Dit seizoen bundelt de Gymnastiekfederatie alle Belgische kampioenschappen van de verschillende disciplines in 1 Groot Belgisch kampioenschap. Na het grote succes van het Groot BK in 2016 zal dit jaar dit event voor de tweede maal doorgaan in de Topsporthal te Gent.

Volgende disciplines zijn opgenomen in het programma:

  • Acro
  • Ritmiek
  • Rope Skipping Teams 18+
  • Trampoline (Individueel, DMT & synchroon)
  • Tumbling
  • Toestelturnen jongens en meisjes
#GROOTBK

Ben jij er ook bij?

De voorlopige dagindeling werd ondertussen gemaakt. Zo kunnen jij en je supporters alvast het juiste dagdeel vrijhouden. De definitieve selectie is pas gekend na het Vlaams kampioenschap van de bepaalde discipline. Meer info over de selectieprocedure vind je bij de verschillende disciplines. Het groot BK word ongetwijfeld een niet te missen spektakel als afsluiter van het seizoen!


Zie Team BELGYM aan het werk

Ben jij grote fan van onze Belgische toppers? Dan hebben we goed nieuws want heel wat onder hen zullen deelnemen aan het Groot Belgisch kampioenschap. De meisjes van Team BELGYM turnen naar aanleiding van de Olympische Spelen op het Groot BK te Gent. Heb je er altijd al van gedroomd om Nina Derwael en haar team mates LIVE aan het werk te zien? Dan is dit jouw moment!

(Foto Thomas Schreyer)

TICKET

De ticketverkoop gaat van start op 1 maart! Zet deze datum alvast in je agenda en koop je tickets voordelig online. Meer info volgt later.

Help mee achter de schermen

Wil je graag meehelpen om dit event te doen slagen? Je idolen ontmoeten en tegelijk van de wedstrijd genieten? Dan kan je je hier opgeven als vrijwilliger! Er zijn verschillende commissies waar we hulp voor kunnen gebruiken. Misschien tot dan!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen