Gymnastiek als studierichting? Het kan!

Elien Van Deynse   ‐  Donderdag 16 feb 2017   ‐   Tweet

#wearegym

KA Beveren introduceert de specialisatierichting 'Gymnastiek'

Je lievelingssport mogen uitoefenen tijdens de schooluren. Het is voor veel gymnasten een droom. Een droom die nu in vervulling kan gaan! Want het Koninklijk Atheneum Beveren-Waas introduceert vanaf 1 september 2017 de specialisatierichting Gymnastiek!

Er bestaan in België verschillende scholen die een specialisatierichting 'sport' aanbieden. Zo heb je ondermeer scholen die voetbal, tennis, dans, wielrennen, ... als keuzevak geven. Ook gymnastiek is één van de sporten die je op school kan volgen. Je kan deze richting bijvoorbeeld in het KTA in Brugge volgen. Vanaf 1 september 2017 springt ook KA Beveren op de kar. Vanaf dan zullen ook zij de richting Gymnastiek aanbieden als specialisatievak.

De leerlingen zullen naast het gewone lessenpakket 4 uur of 6 uur gymnastiek krijgen van gediplomeerde trainers / leerkrachten. Het vak 'Gymnastiek' zal een combinatie zijn van volgende disciplines: Toestelturnen jongens/meisjes, Trampoline, Tumbling en Acro. De trainingen zullen doorgaan in topgymnastiekzaal van Melsele.

Heb je interesse om deze richting te volgen? Ga dan zeker een kijkje nemen op volgende data:

  • Zaterdag 18 februari om 14 uur (infodag leerlingen 6de leerjaar met proeflesjes) Inschrijven voor deze proeflesjes kan via de website van de school: www.kabeveren.net
  • Maandag 20 februari om 19 uur (info avond leerlingen 6de leerjaar én voor leerlingen die de overstap maken naar de 2de graad)
  • Zaterdag 06 mei van 10-17 uur (open klassen met rondleidingen, info en inschrijvingen)

PRKATISCH

Donkvijverstraat 30, 9120 Beveren-Waas
Tel.: 03 750 96 80

Contactpersoon: Chiara Thys 0472 79 92 68
chiarathys@kabeveren.net

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen