Gymfed zoekt Coördinator Opleidingen & Coördinator Regioclubs Toestelturnen Meisjes

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 12 jul 2021   ‐   Tweet

#wearegym

Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw is vandaag de derde grootste sportfederatie in Vlaanderen en groepeert meer dan 130 000 individuele leden uit zo’n 320 clubs. Een 50-tal personeelsleden staan dagelijks in voor de uitbouw van de gymsport in Vlaanderen, de service voor de clubs, het aanbod voor de recreatie- en de competitiegymnast en de begeleiding van de topsportgymnasten.

Coördinator Opleidingen

Gymfed zoekt tijdelijke (met optie op permante) versterking voor haar sportief team. Wil je meehelpen aan verdere uitbouw en opvolging van trainersopleidingen (niveau Instructeur B, Trainer B en Trainer A)? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

> Check de vacature hier

Coördinator Regioclubs Toestelturnen Meisjes

Wij zijn op zoek naar een coördinator om onze regioclubs Toestelturnen dames verder uit te bouwen in de verschillende regio’s. Deze regioclubs passen in een groter geheel waarbij de top van onze topsportwerking gecentraliseerd is te Gent. U zal aangestuurd worden door de directeur Topsport en grotendeels werken vanuit het huis van de sport te Gent. De topsportwerking bestaat uit een 20 tal voltijdse medewerkers (coaches, administratie,…) aangevuld met externe experts in tal van domeinen.

> Check de vacature hier 

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen