Handige Gymfed-tools waarvan je nog niet wist dat ze bestonden

Elien Van Deynse   ‐  Donderdag 10 sep 2020   ‐   Tweet

#wearegym

Ontdek alle Gymfed-tools

Ben jij al ingelogd in 'Mijn Gymfed'? Via je persoonlijk profiel ontdek je tal van Gymfed-tools die speciaal ontwikkeld werden voor onze clubs, leden, juryleden en trainers. Super handig voor een vlot en gymtastisch sportjaar, ontdek ze snel!

Om onze Gymfed-tools te kunnen raadplegen is het natuurlijk van groot belang dat je ingelogd bent op onze website. Hoe je dat doet ontdek je via volgende handleiding. Ingelogd? Goed. Dan kunnen we verder! Surf naar 'Mijn Gymfed' ' en in de linkerkolom ontdek je volgende tools:

Jury Gezocht/gevonden

Voor wie? - Juryleden

Heel wat clubs struikelen elk jaar over het aantal juryleden die dienen te jureren op de verschillende wedstrijden. Om onze clubs een handje te helpen ontwikkelden we de tool 'jury gezocht & gevonden'. Een handige tool om een jurylid opgave uit te wisselen! Maar de tool werkt ook in de omgekeerde richting. Ben je een jurylid in hart en nieren en wil je zoveel mogelijk jureren? Dan kan je je via de tool opgeven als 'vrij om te jureren' en kunnen clubs die op zoek zijn naar een jurylid jou contacteren.

> De handleiding kan je hier raadplegen.


Mijn trainingsgroepen

Voor wie? - Trainers

Ben je trainer? Dan heb je deze tool zeker in je account staan. Via deze weg kan je als trainer berichten sturen naar de sporters van jouw groep(en) en kan je hun info raadplegen. Je kan zowel privé berichten sturen naar 1 sporter als naar je volledige groep(en). Handig!

> De handleiding kan je hier raadplegen.


Mijn medisch geschiktheidsattest

Voor wie? - Leden A-niveau

Neem jij deel aan wedstrijden in het A-niveau? Dan dien jij een medisch geschiktheidsattest aan de federatie te bezorgen, dit kan je hier opladen. Na het opladen van het attest zal jij, alsook jouw clubsecretariaat, een bevestigingsmail ontvangen. Hou de deadline van 15 november goed in de gaten!

> De handleiding kan je hier raadplegen.


GymBIEB en Documenten

Voor wie? - Clubs & Trainers

Met meer dan 900 files in de GymBIEB (literatuur) en 800 bij documenten (sporttechnisch) bieden we als federatie onze clubs en trainers een uitgebreid aanbod aan sporttechnische ondersteuning. Ben je op zoek naar jurycursussen, technische reglementen, de algemene richtlijnen of juryformulieren? Dan kan je terecht bij de 'Documenten'. Eerder op zoek naar cursussen van het Kaderweekend of andere literatuur die je helpt bij het aanleren van elementen? Dan kan je terecht in de GymBIEB. Neem zeker een kijkje!

> De handleiding kan je hier raadplegen.


Mijn activiteiten/Mijn opleidingen

Voor wie? - Leden & Trainers/Juryleden

TRAINERS & JURYLEDEN: Ben je ingeschreven voor één van onze opleidingen zoals het Kaderweekend, een Kidies-Opleiding,...? Of neem je deel aan een bepaalde jurycursus? Dan kan je dat in deze rubriek terugvinden.

LEDEN: Benieuwd welke wedstrijden er voor jouw op de planning staan? Ook dat kan je hier terugvinden! Superhandig dus om je persoonlijke agenda te bekijken en zo hoef je de volledige activiteitenkalender niet te doorbladeren.

> De handleiding kan je hier raadplegen.


Mijn lidkaart

Voor wie? - Leden & Trainers/Juryleden & Clubs

Via de rubriek "Mijn lidkaart" kan je je persoonlijke lidkaart voor het seizoen 2020-2021 downloaden. Op vertoon van deze kaart krijg je toegang aan ledentarief op tal van activiteiten (uitgezonderd Gymgala en internationale evenementen) georganiseerd door Gymfed.


>De handleiding kan je hier raadplegen.


Coach@home

Voor wie? - Clubs & Trainers

Coach@Home is een online inspiratietool voor trainers. Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden, laten we jullie via korte filmpjes kennis maken met oefenstof. Kwaliteit, creativiteit en inspiratie en innovatie zijn de sleutelwoorden. Neem een kijkje bij de verschillende disciplines en thema’s of zoek via de zoekrobot. Trainer recreatie of competitie, er is voor elk wat wils! De club kan kiezen om hier een betalend abonnement op te nemen en zo alle filmpjes open te stellen voor zijn trainers. Vraag er dus zeker naar bij je club!

> De handleiding kan je hier raadplegen.


Mijn attesten & diploma's

Voor wie? - Leden & Trainers

Ben je trainer en/of jurylid? Op deze pagina vind je een overzicht van je behaalde jurybrevetten en/of diploma's. Deelgenomen aan een opleiding? Je kan op deze pagina het attest van deelname downloaden. Sporters kunnen hier het attest voor tussenkomst van de mutualiteit downloaden!

> De handleiding kan je hier raadplegen.


Mijn ongevallenstatus

Voor wie? - Leden & Trainers

We wensen je het niet toe, maar soms krijg je als sporter af te rekenen met een blessure. We helpen je dan graag verder in de administratieve verwerking van je dossier. Leden, aangesloten bij Gymfed, zijn via Ethias verzekerd tegen lichamelijke schade en burgerlijke aansprakelijkheid (aansprakelijkheid tegen over derden). In deze rubriek vind je alle info over wat je moet doen na je ongeval


> De handleiding kan je hier raadplegen


Mijn voordelen

Voor wie? - IEDEREEN

Omdat je aangesloten bent bij Gymfed geniet je van heel wat voordelen. Zo krijg je bij onze kledijpartner Agiva 10% korting op je aankopen! Onze materiaalpartner Janssen-Fritsen heeft tot en met oktober ook een interessante actie lopen voor het aankopen van sportmateriaal.

> De handleiding kan je hier raadplegen.


De trainersapp

Voor wie? - Club & Trainers

De Trainersapp is de enige tool die niet bij 'Mijn Gymfed' staat. Deze handige app staat ter beschikking van onze clubs en trainers en is GRATIS tot en met oktober. De app is gekoppeld met het Ledenbeheer van de federatie en geeft live data weer. Geef je trainingsuren in, ontdek alle info over de leden in je groep, raadpleeg rapporten over belangrijk data ...

> Alle info vind je hier.


Wil je graag alle info in één document? Bekijk dan hier de gebundelde handleidingen.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen