Hé trainer - clubmeetings in juni - iets voor jou?

Els Coppieters   ‐  Donderdag 23 mei 2024   ‐   Tweet

De overlegplatformen in de verschillende disciplines nemen graag de tijd om terug te blikken én vooruit te kijken, samen met de clubs. Daarvoor worden in de maand juni een aantal clubmeetings georganiseerd (vroegere ATV) in verschillende disciplines

Traditionele Algemene Technische Vergaderingen met verkiezingen en stemmingen behoren al enige tijd tot het verleden. Sinds de zomer van 2020 werken we met Overlegplatformen per discipline met een veel opener karakter om de betrokkenheid te verhogen én vertegenwoordiging vanuit het werkveld in discipline specifieke materie te garanderen. We nodigen dan ook graag alle geïnteresseerde (wedstrijd)clubs uit voor een online of live meeting:

Gelieve je in te schrijven via bovenstaande link bij je discipline. Voor de online meetings bezorgen we je dan de dag voordien de deelname link. Voor de mensen die naar de live-editie komen, is er natuurlijk een drankje voorzien.

De overlegplatformen Toestelturnen jongens en Freerunning & Parkour plannen hun clubmeeting in bij het begin van volgend seizoen.

Op de agenda:

1. Terugblik afgelopen seizoen

2. Technisch Reglement en Programma 2024-2025

3. Wedstrijden/Recreatoernooien 2025

4. Jury

5. Opleiding

6. Varia

Heb je zelf nog punten die je graag bespreekt, laat het ons weten of breng het tijdens de meeting naar voor.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen