Herinnering deadlines organisaties 2021

Leen Foré   ‐  Woensdag 28 okt 2020   ‐   Tweet

Medisch protocol, licentie en inschrijvingen

Ondanks de annulatie van onze organisaties dit najaar willen we hoopvol vooruit kijken naar de organisaties in het voorjaar 2021!

Medisch protocol

Neemt jouw club deel aan wedstrijden in het A-niveau? Vergeet dan niet dat elke sporter (niet voor dans en demo) een medisch protocol dient in te vullen. Het Medisch Geschiktheidsattest (laatste pagina van het medisch protocol) dient online opgeladen te worden door de sporter zelf via de Gymfed-website.

De deadline voor het opladen van dit attest wordt verlengd tot en met 15 december 2020, dit om de druk bij de artsen in deze tijden niet te verhogen. In geval van een blessure kan het attest opgeloaden woren tot 14 dagen vóór deelname aan de 1e wedstrijd.

Het medisch protocol kan je hier terug vinden.Wedstrijden: Licenties en inschrijvingen

De deadline voor het aanvragen van wedstrijdlicenties en het inschrijven voor de wedstrijden is 15 november 2020. De voorlopige dagindelingen worden midden december gepubliceerd.Recreatoernooien/Gymtopia: Inschrijvingen

Voor onze Recreatoernooien en Gymtopia-happenings kan er ingeschreven worden tot 4 weken voor de betreffende organisatie.

Extra voor Toestelturnen: Voorinschrijvingen mogelijk tot en met 15 november.

De dagindelingen komen 3 weken voor de betreffende organisatie online.