Herlaad jouw sportclub

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 20 apr 2021   ‐   Tweet

Samen halen we de finish!

Al een jaar zitten zo’n 20.000 sportclubs op de bank. De jouwe ook? Dan is het dringend tijd voor een re-match! De Vlaamse Sportfederatie, Sport Vlaanderen en de Vlaamse overheid werkten aan een actieplan om jouw club te herladen.

Vanaf 20 april kan je terecht op herlaadjouwsportclub.be voor webinars, opleidingen, financiële steun en begeleidingsprogramma’s, met Maarten Vangramberen als coach!

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van ons ruime aanbod.

1. Financieel beleid

Geen inkomsten meer uit de kantine, sponsors die hun engagement pauzeren of beëindigen, eetfestijnen en andere evenementen die niet mogen plaatsvinden,... Door het wegvallen van heel wat inkomstenbronnen stevenen veel clubs af op donkerrode cijfers, tijdelijke liquiditeitsproblemen of de nood om inkomstenbronnen te herbekijken.

2. Clubbeleid en creativiteit

Hoe blijft je sportclub zich onderscheiden van de andere verenigingen? Hoe ontwikkel je een visie om je clubbeleid op langere termijn uit te werken? Hoe blijft je club betrokkenheid creëren bij al je stakeholders? Dit zijn grote uitdagingen wanneer het sociale weefsel in je club onder druk komt te staan. Blijven verbinden is dé uitdaging. Door de nodige creativiteit aan te boren, ontgin je het beste uit je sportclub en kan je deze uitdagingen wendbaar aangaan.

Check de website en bekijk hoe zij jouw club kunnen helpen! 

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen