Het More than Gym Doeboek is er weer

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 31 aug 2020   ‐   Tweet

#morethangymDerde editie spelboek More than Gym is uit

De zomervakantie zit er bijna op en het nieuwe sportjaar staat voor de deur. Jullie hebben ongetwijfeld enorm veel zin om het nieuwe jaar aan te vatten. Het More than Gym Doeboek staat ook dit seizoen ter beschikking met extraveel toffe spelletjes en doe-opdrachten om het sportjaar nog leuker te maken!

Al voor het derde jaar op rij brengt de Gymnastiekfederatie het More than Gym Doeboek uit. Het boekje bevat info en spelletjes uit alle verschillende disciplines. De tips in het magazine zijn sporttechnisch onderbouwd en de mascottes Gymbo en Gymba nemen de kinderen mee op spel- en knutseltoer! Het Doeboek zorgt zeker en vast voor urenlang speelplezier!

VOOR WIE?

Het More than Gym Doeboek wed speciaal voor alle leden tussen 6-12 jaar van de Gymnastiekfederatie ontwikkeld. Het Doeboek bevat 36 pagina's aan spelletjes, doe-opdrachten, knutselwerkjes, tips en zoveel meer! Ben jij een echte acrofan of een echte tumbler? Alle verschillende disciplines komen aan bod in het Doeboek! Daarnaast voorzien we ook een rubriek 'In de kijker' waar de hipste trends staan uitgelicht!

Het magazine is daarnaast opgedeeld uit 3 verschillende categorieën:

  • Doe alleen! => knutsel- en tekenopdrachten die de kinderen alleen kunnen doen
  • Speel alleen! => Spelletjes die de kinderen alleen kunnen doen
  • Speel samen! => Spelletjes die de kinderen in de sportles met hun vriendjes of thuis met broer en zus samen kunnen doen
WAAR KAN IK HET KRIJGEN?

De Doeboekjes worden eind augustus verdeeld onder de 10 regiocoördinatoren die de boekjes op hun beurt zullen verdelen onder de verschillende Gymfed-clubs. Wil je dus graag het Doeboek krijgen? Dan kan je vanaf september terecht bij je bestuur/trainers in je club!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen