Het More than Gym Doeboek is terug

Sylvie Gheysen   ‐  Maandag 16 aug 2021   ‐   Tweet

#morethangymMet de steun van


Agiva.png
JanssenFritsen.png

Het Doeboek voor eindeloos speelplezier

De zomervakantie is weer voorbijgevlogen en het sportjaar kan terug beginnen. Jullie zien het zeker en vast zitten om terug aan de slag te gaan dit jaar en alles te geven! Het More than Gym Doeboek kan jullie daar natuurlijk bij helpen met heel wat toffe spelletjes, doe-opdrachten en interessante tips. 


De Gymnastiekfederatie brengt ook dit jaar het More than Gym Doeboek uit. Het Doeboek staat boordevol spelletjes, knutselopdrachten en leerrijke tips uit alle disciplines. Samen met de mascottes Gymbo en Gymba ontdekken de kinderen op een speelse wijze de verschillende disciplines. Er is geen verveling mogelijk want het Doeboek zorgt voor eindeloos veel speelplezier

VOOR WIE?

Het More than Gym Doeboek werd ontworpen voor alle leden van de Gymnastiekfederatie van 6 tot 12 jaar. Het Doeboek bestaat uit talloze pagina's vol met spelletjes, tips, kleurprentendoe-opdrachten, gerechtjes ..

Leer je graag nieuwe dingen bij over je favoriete discipline of speel je liever spelletjes? Geen probleem, er is voor elk wat wils! 

In het midden zit een supercoole poster van Nina Derwael het Olympische team dat deze zomer in actie kwam in Tokyo. Een echte must-have!

WAAR KAN IK HET KRIJGEN? 

Op maandag 23 augustus worden de Doeboekjes uitgedeeld aan de 10 regioco├Ârdinatoren. Zij verdelen de boekjes daarna onder de verschillende Gymfed-clubs. Wil je graag het Doeboek in je handen krijgen? Vanaf september kan je hiervoor terecht bij het bestuur of de trainers van je club! 

Veel plezier ermee!


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen