Iedereen sport - vertel jouw verhaal

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 28 aug 2018   ‐   Tweet

#iedereensportSporten is meer dan medailles sprokkelen op wedstrijden. Gymnastiek, Rope Skipping, Dans & Freerunning is je passie delen met je geliefden en familie. Met onze reportagereeks "Iedereen sport', brengen we om de twee maanden een reportage waaruit blijft dat onze leden trots zijn op wie ze zijn!

"Iedereen turnt" werd vorig jaar in het leven geroepen. Een 6-jaarlijkse reportagereeks waarin mensen hun verhaal vertellen. Zo zagen we een ex-topsporter die haar ervaring doorgaf aan haar eigen kinderen, mama's die aan peuter-ouder gym deden, G-gymmers die medailles wonnen, een turnfamilie waar iedereen een andere functie had ... kortom een brede waaier aan gymnastiek in de ruime zin van het woord.

Dit jaar willen we het concept nog verder opentrekken en veranderen we de naam naar "Iedereen sport". Ben je een skipper met een fantastisch verhaal? Zijn er in binnen jouw gezin verschillende disciplines die aan bod komen? Of doe je aan Freerunning & Parkour en heb je iets ongelofelijks meegemaakt? Laat het ons weten!

Wil jij graag jouw verhaal vertellen? Mail dan naar info@gymfed.be met als onderwerp "Iedereen sport". En wie weet contacteren we jou wel!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen