Be inspired and inspire your gymnasts

Josie Surmont (Gymfed)   ‐  Dinsdag 12 jun 2018   ‐   Tweet

#wearegym#vtsgym #opleiding

Instructeur B Acro, TTj en TTm

Beschik jij over het diploma Initiator Algemene Gymnastiek? Ben je actief als trainer in een (pre)competitieve trainingsgroep en heb je ambities om je gymnasten naar een hoger niveau te begeleiden? Dan is de opleiding Instructeur B competitie (TTm, TTj of Acro) zeker iets voor jou!

Waarom een opleiding Instructeur B Competitie volgen?

De cursus Instructeur B Competitie (TTm, TTj of Acro) richt zich naar trainers die training geven aan (pre)competitiegymnasten. De cursus behandelt alle basiselementen uit de respectievelijke discipline. Concreet betekent dit de meeste elementen uit het I-niveau, C-niveau en B-niveau tot 12 jaar.

Tijdens de cursus wordt de techniek en methodiek van de verschillende bewegingen besproken, is er ruimte om nieuwe elementen te leren begeleiden en kom je ook met je eigen gymnasten trainen onder begeleiding van de docent(en). Zo krijg je meer technische bagage, leer je nieuwe methodieken toepassen en de reeds gekende bewegingen worden helemaal gefinetuned. Een absolute meerwaarde voor je trainingen!

Spreekt je deze opleiding wel aan? Kijk dan snel voor alle cursusdata op 1 van onderstaande linken:

Om je in te schrijven, kan je terecht op de website van de Vlaamse Trainersschool. Via VOTAS (aanmelden verplicht) kan je vervolgens inschrijven.

Pak je het liever in stukjes aan? Dat kan ook! Je kan ervoor kiezen enkel te starten met module 1A of met de combinatie module 1A en module 2A. De andere modules kan je dan in een volgende organisatie voltooien. Op deze manier kan je de belasting spreiden.

Module 2A wordt komend seizoen ook voor het eerst 2x aangeboden. Er is een mogelijkheid de module te volgen in het najaar van 2018 in Hofstade of in het voorjaar van 2019 in Gent.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Josie Surmont.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen