Internationale toppers op het Gymgala

Phoebe De Potter   ‐  Vrijdag 9 dec 2022   ‐   Tweet

#gymgala2022

Onze internationale toppers maken zich klaar om volgend weekend af te zakken naar de Lotto Arena in Antwerpen voor hét gala van het jaar. Ben jij ook zo benieuwd welke internationale topgymnasten zullen schitteren op het Gymgala? We houden je niet langer in spanning...

Joe Fraser (GBR) - Toestelturnen jongens

Op het afgelopen Europees kampioenschap in München (GER) wist Joe Fraser zich te kronen tot Europees kampioen in de allroundcompetitie. Eveneens wist hij het goud te behalen aan de herenbrug. Als kers op de taart haalde Joe Fraser met het Britse team de gouden medaille binnen. Na 3 Europese titels lagen de verwachtingen hoog voor Groot-Brittannië op het wereldkampioenschap in Liverpool (GBR), enkele maanden later. Na een sterke competitie wist hij met het Britse team het brons te pakken tijdens de teamfinale. We zijn zeer blij Joe Fraser te mogen verwelkomen op het Gymgala!

Naomi Visser (NED) - Toestelturnen meisjes

Een jaar vol knappe prestaties voor de Nederlandse Naomi Visser. Samen met het Nederlandse team behaalden ze op het Europees kampioenschap in München een sterke 4de plaats. Ook individueel scoort Naomi sterk. Zo weet ze zowel de allroundfinale, alsook de finale aan de damesbrug én de grondfinale te behalen. Op het wereldkampioenschap in Liverpool trekt ze deze lijn door en behaalt ze opnieuw alle 3 de finales. Haar sterkste toestel is grond, waar ze de 5de plaats behaalde tijdens de finale op het wereldkampioenschap. We kijken er naar uit om Naomi in de Lotto Arena te verwelkomen.

Tumbling - Denemarken, Azerbeidzjan & Groot-Brittannië

Wereldkampioen Kristof Willerton en Jaydon Paddock (GBR) kunnen niet wachten om hun talent op de tumblingbaan te laten zien op het Gymgala. Ze worden vergezeld door Martin Abildgaard (DNK), Mikhail Malkin (AZE) en Axel Duriez (FRA). Op het afgelopen WK Tumbling in Sofia, Bulgarije, lieten de jongens hun tumbling-skills zien. De wereldtitel ging naar Kristof Willerton. Axel Duriez werd knap 4de, gevolgd door Martin Abildgaard die 6de werd. Uitkijken naar deze toppers dus!

Allan Morante (FRA) - Trampoline

Allan Morante springt mee op het hoogste trampolineniveau in de wereld. Op het afgelopen Europees kampioenschap in Rimini, Italië, sprong hij zich naar de gouden medaille. Als Europees kampioen trok hij naar het wereldkampioenschap in Sofia, Bulgarije, en ook daar blonk hij uit. Hij kroonde zich tot vice-wereldkampioen. Geniet van zijn verbluffende trampoline-act!

De laatste tickets gaan de deur uit. Bestel snel hier jouw tickets om deze internationale toppers, onze eigen Belgische toppers en verrassende special acts te zien schitteren op het Gymgala!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen