Junioren meisjes paar Silke Macharis en Maysae Bouhouch pakt goud in Budapest

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 4 sep 2023   ‐   Tweet

#weareacro

Van 1 tot 3 september ging in Boedapest (HUN) de 6de International Acro Cup door. Junioren meisjes paar Silke Macharis (Art Gym) en Maysae Bouhouch (KT Aalst) kwamen er in actie en pakten de gouden medaille! 

Onze topsporters Acro lagen deze zomer niet stil. Er werd hard gewerkt aan nieuwe delen en de choreo's. Juniores Silke Macharis (Art Gym) en Maysae Bouhouch (KT Aalst) trokken afgelopen weekend naar Boedapest en namen deel in de categorie meisjes paar 13-19 jaar.

Het meisjes paar behaalde begin juni nog goud met hun combined oefening op de Riac in het Poolse Rzeszow. De ambities liggen dus hoog voor deze competitie! En ook in Budapest kon het meisjes paar goede oefeningen neerzetten. Het harde werk tijdens de  werd bekroond met 28.060 punten en een gouden medaille voor hun combined oefening op zondag. Het zilver was met 26.870 punten voor de meisjes uit Oostenrijk en het brons met 25.520 punten uit AustraliĆ«. 

Voor hun balansoefening op vrijdag kregen ze 23.830 punten en hun tempo oefening op zaterdag was goed voor 27.450 punten. Een totaalscore van 51.280 punten. 

Het meisjes paar werkt nu in 1 rechte lijn verder voor het Europees kampioenschap dat op 18 oktober van start gaat in Varna, Bulgarije. 

Seniores meisjes drie Mirte Vercauteren (Sportac Deinze), Sofie Jaeken (Ambitious Pro Gymnastics) & Lauren Verbrugghe (Art Gym) nam wegens een blessure niet deel aan de competitie.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen