Juniores Toestelturnen meisjes pakken medailles op Top Gym

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 26 nov 2018   ‐   Tweet

#wearettm

Jutta Verkest en Kéziah Langendock

Vijf juniores meisjes Toestelturnen kwamen tijdens het weekend van 24-25 november in actie op 2 verschillende internationale competities.

Het was een druk weekend voor onze juniores meisjes! Kéziah Langendock (Gym Passion Herseaux) en Jutta Verkest (Gymflex) kwamen afgelopen weekend in actie op de Top Gym in Charleroi.

Jutta behaalde een totaalscore van 48,883 punten en eindigt hiermee op de 8ste plaats AA. Daarnaast won ze de gouden medaille aan de damesbrug! Kéziah verzamelde een totaalscore van 44,716 punten bijeen en eindigde op de 20ste plaats AA. Als kers op de taart wonnen de meisjes het teamklassement met de meisjes van Groot-Brittannië. Wat een TOP-weekend! Lisa Vaelen (Ffg) won goud AA en Cato Fleurackers (Ffg) eindigde op de 7de plaats.


Julie Vandamme (Turnclub Varsenare), Margaux Daveloose (Turnclub Varsenare) en Stacy Bertrandt (Turnclub Varsenare) zagen we dan weer terug in de TOP 12 in Frankrijk. Zij openden het seizoen van een nieuw TOP 12 parcours.

Julie Vandamme en Margaux Daveloose streden mee het Franse Dunkerque tegen Beaucaire. De score was 26-22 in het voordeel van Dunkerque. Stacy Bertrandt deed dan weer mee voor Henin Gym tegen Saint-Lô. Ook daar won het team van Stacy met 31-17.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen