Kaderweekend: wil jij er ook bij zijn?

Els coppieters   ‐  Donderdag 19 sep 2019   ‐   Tweet

#kaderweekend

theatervoorstelling rond motiveren van jongeren

Op 19 en 20 oktober gaat het Kaderweekend door in Gent. Met een aanbod van 223 sessies is er zeker voor elk wat wils. De inschrijvingen lopen als een trein, al meer dan 1800 trainers zullen erbij zijn. Er zijn ook al 100 sessies volzet, maar dat wil ook zeggen dat er nog meer dan 100 sessies zijn waarvoor er plaatsen vrij zijn.

Kijk dus zeker ook eens buiten jouw domein. Zo is er een ruim aanbod Coaching. Dit zijn discipline overschrijdende thema's die zeker ook bruikbaar zijn in jouw lessen. We denken hierbij aan stretching, rompstabilitatie, expressie, differentiatie in je les, positief coachen, Red Cord,...

We hebben ook nog een 'specialleke' voor deze editie van het Kaderweekend. Theaterhuis Uitgezonderd brengt 'En Garde!', een theatervoorstelling rond motiveren van jongeren. De voorstelling geeft aan hoe je jongeren met volle goesting naar hun volledig maximum kan brengen. Na de voorstelling worden situaties en voorbeelden besproken met sportpsycholoog Gert-Jan De Muynck en kan je het ook toepassen op jouw situatie als je dat wenst. De aanpak sluit nauw aan bij de principes van Coachen met de M-factor.

Schrijf je in voor sessie G7 of G8 en leer motiverend coachen op een andere manier.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen