Kick-off wedstrijdseizoen 2020

Elien Van Deynse   ‐  Donderdag 9 jan 2020   ‐   Tweet

#wearegym

Dit weekend, 10 en 11 januari, gaat het wedstrijdseizoen van 2020 officieel van start. De gymnasten in de disciplines Recrea Acro en Toestelturnen meisjes bijten de spits van het Gymfed-circuit af!

Verspreid over 9 disciplines en onderverdeeld in het competitie- en recreatieve circuit mogen we dit seizoen meer dan 26 000 sporters verwelkomen op onze wedstrijden en toernooien. Voor heel wat sporters is januari het officiële startschot van het nieuwe wedstrijdseizoen. Net geen 4000 sporters mochten hun kunnen reeds tonen aan publiek en jury in het najaar van 2019. Voor onze skippers werden zelfs de Belgische individuele titels reeds verdeeld.

Ben je dit seizoen opnieuw van de partij op één van de 107 Gymfed-organisaties? Check dan zeker deze info!

Dit weekend op de agenda

Welke activiteiten mag je verwachten? Elke donderdag posten we een update van de weekendplanning op onze Facebook-pagina. Hou deze dus goed in het oog en blijf op de hoogte waar onze sporters in actie komen! Wil je tijdens het weekend meegenieten van de wedstrijdmomenten? Check dan zeker de insta-stories van @wearegym


Geniet van het ledentarief met je Gymfed-lidkaart

Krijg korting op de Gymfed-wedstrijden met je Gymfed-lidkaart Download deze via je 'Mijn Gymfed' account. Ben je jurylid? Dan krijg je gratis toegang tot alle Gymfed-wedstrijden (geen internationale competities). Check de 'J' op je lidkaart! Wens je als mama/papa ook gebruik te maken van deze korting? Check snel deze info!


Volg de resultaten via de livescore

Net als vorig jaar zorgen we ook dit jaar voor livescore van alle wedstrijden Acro, TTm, TTj, Ritmiek, Rope Skipping, Tumbling en Trampoline in het competitiecircuit. Ideaal dus voor de thuisblijvers. Deze is te raadplegen via de Gymfed-app of via de online score-pagina. De resultaten worden eveneens ter beschikking gesteld via de verschillende resultatenpagina's van de desbetreffende wedstrijden.

Check de dagindeling en wedstrijdvolgorde

Benieuwd wanneer jouw moment van glorie is? Check hiervoor de dagindeling en rotatievolgorde op de desbetreffende activiteitenpagina's. Als ingelogd Gymfed-lid kan je 3 weken voor de wedstrijd de gedetailleerde wedstrijdinfo online terugvinden. Elke deelnemer wordt hier eveneens via mail van op de hoogte gebracht.

Foto's

Tijdens de wedstrijden trekken verschillende Gymfed-fotografen op pad om jouw perfecte oefeningen vast te leggen op beeld. Wil je deze foto's graag opzoeken? Neem dan op maandag of dinsdag een kijkje op ons FLICKR-account voor jou foto! Staat jouw wedstrijd er niet tussen? Dan wil dat zeggen dat er op die dag geen Gymfed-fotograaf aanwezig was.

Héél veel succes aan alle gymnasten en skippers die dit seizoen in actie komen!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen