BRONS voor Kilian & Robin op World Games

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 25 jul 2017   ‐   Tweet

#twg2017Met de steun van


2e medaille voor België is binnen

Kilian Goffaux (Sportac Deinze) en Robin Casse (VGL Niel) kwalificeerden zich voor de finale van de World Games in Wroclaw (POL) en gaan met de bronzen medaille naar huis!

COMBINED

In de finale komt België als 2e in actie. Met hun opzwepende combined-oefening op de muziek van Queen staat de volledige arena in vuur en vlam. De jongens houden het hoofd koel en turnen een goede oefening! Kilian & Robin schrijven zo een stukje Belgische geschiedenis! Duitsland wint de competitie en Rusland wordt 2e.

  1. Duitsland - 29.310
  2. Rusland - 29.090
  3. België - 28.550
  4. China - 28.350

De jongens trainen onder leiding van coach Hans Lismonde, Sergey Tretjakov en choreografe Irina Shadrina.

Proficiat voor het volledige team!BALANS

De jongens zijn duidelijk aan elkaar gewaagd. De punten liggen erg dicht bij elkaar! Kilian en Robin treden als laatste heren paar aan tijdens het tweede deel van de kwalificaties.

Ze starten hun oefening onmiddellijk goed en nemen het publiek volledig mee. Het is dan ook spannend afwachten op de punten! Een verlossende 28.820 punten verschijnt op het bord! Met een totaalscore van 56.740 punten zijn de jongens dus zeker van een plaatsje in de finale!

Volgende landen treden om 21.30 uur aan in de finale

  • BELGIE
  • DUITSLAND
  • CHINA
  • RUSLAND


TEMPO

De wedstrijd voor de jongens begon om 16.15 uur maar voor Kilian en Robin was het wachten tot het voorlaatste team om aan te treden. Na de oefeningen van Duitsland, Rusland, Groot-Brittannië en China was het de beurt aan onze gymnasten.

Ze vangen de competitie aan met hun favoriete onderdeel: Tempo. De energie zit onmiddellijk goed en de jongens geven de volle 100%. Het is dan ook spannend afwachten op de punten! Even later verschijnt 27.920 punten op het scherm. De jongens komen hiermee op een voorlopige 1e plaats!!!!

Om 17.55 uur turnen Kilian en Robin hun tweede oefening: Balans. Daarna weten we of ze bij de 4 beste teams horen en doorgaan naar de finale.


De finale gaat vanavond door om 21.30 en is live te volgen via www.gobelgym.be


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen