Zilver voor juniores Toestelturnen meisjes op International Gymnix

Elien Van Deynse   ‐  Zondag 8 mrt 2020   ‐   Tweet

#IG2020

6 Toestelfinales

Van 4 tot 8 maart gaat in Montréal de 29ste editie van de International Gymnix door. Vandaag op 7 maart stonden de kwalificaties voor de juniores op de agenda. Ook zij wisten de zilveren medaille te behalen in de teamcompetitie.

Na de kwalificaties van onze seniores was het de beurt aan de juniores om te knallen in Canada. Op 7 maart omstreeks 15.00 uur Belgische tijd nam Zsofi Verleden (Gym Izegem) individueel deel aan de Gymnix Challenge. Ze eindigt op de 21ste plaats AA.

Later op de dag, omstreeks 20.00 uur Belgische tijd kwam het juniorenteam in actie. Ze namen het op tegen Duitsland, Australië, Canada, USA, Japan en Roemenië. Het Belgische team eindigt net als het seniorenteam op een zeer knappe tweede plaats!

Kéziah Langendock eindigde mt een knappe score van 51.365 punten op de derde plaats in het AA klassement. Daarnaast wisten Charlotte Beydts (sprong), Jutta Verkest (brug en balk) & Kéziah Langendock (brug, balk en grond) en zich nog te kwalificeren voor de toestelfinales die op zondag 8 maart doorgaan!

Team juniores

  • Charlotte Beydts (TK Sta Paraat Hasselt)
  • Margaux Dandois (Oefening Geeft Kracht Duffel)
  • Kéziah Langendock (Gym Passion Herseaux)
  • Jutta Verkest (Gymflex)

Wil je graag weten hoe onze seniores van Team BELGYM het er vanaf hebben gebracht? Neem dan een kijkje op de gloednieuwe GOBELGYM websiteReacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen