Levenslang leren - iets voor jou als trainer?

Els Coppieters   ‐  Maandag 30 jan 2023   ‐   Tweet


Met de steun van


vts-new.png

Analyseren, reflecteren en je eigen trainersgedrag aanpassen... deze competenties zijn noodzakelijk zijn voor trainers die ook persoonlijk willen blijven groeien. 

De Vlaamse Trainersschool biedt een aantal organisaties aan van de module 'Levenslang Leren', verspreid over Vlaanderen. Elke module bestaat uit 3 nauw aansluitende vakken die samen worden gevolgd en in totaal 18u beslaan. De grote meerwaarde van deze module is dat cursisten methodieken aangereikt krijgen die ze zelf binnen hun eigen (club)context als coach kunnen toepassen (zeer praktijkgericht).
Doel is om als trainer te reflecteren en verdere progressie te boeken m.b.t. de eigen competenties als coach, de gehanteerde coachingsstijl en rol als mentor voor andere trainers.

Tijdens dit traject zorgt een leercoach voor persoonlijke begeleiding van elke cursist. Een heel waardevolle opleiding waar je ook  als persoon heel veel uit haalt.

Iets voor jou? Bekijk het aanbod en schrijf je in! In elke provincie gaat zowel in februari als in september een cursusorganisatie van start.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen