Medailles voor skippers in Bratislava

Elien Van Deynse   ‐  Zondag 25 nov 2018   ‐   Tweet

#weareropeskipping

3de ERSO Show Contest

Tijdens het weekend van 24-25 stond in Bratislava (SVK) de 3de ERSO Show Contest op de planning. 28 Skippers verdedigden er de Belgische driekleur.

Vijf Belgische minidemoteams streden op zaterdag 24 november voor een plaatsje op het podium tijdens de ERSO Show Contest.

In een hele leuke wedstrijd met heel veel variatie en show presteerde België sterk over de hele lijn: Belgisch kampioenen Belgium Wanted (RSC Rivierenhof) stak er met kop en schouders boven en werd verdiend winnaar bij de technische jury.


Belgium Infinity
(Sportac Deinze) en Belgium Happiest (RSC Rivierenhof) vervolledigden het podium. Daarnaast behaalden Belgium Sport Spices van Recrean Oudenaarde (4de) en Belgium Fitness van Moving Baasrode (8ste) nog mooie ereplaatsen. Als klap op de vuurpijl behaalde Belgium Wanted goud bij de performance jury, en Belgium Infinity zilver!

Op zondag 25 november komen nog enkele skippers van Sportac Deinze in actie tijdens de Wheel Contest. De skippers genieten nu nog van de prestaties en de mooie stad Bratislava!

Dikke proficiat allemaal!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen