Bijna 500 trainers hebben toegang tot Multi SkillZ for Gym

Lore Marguillier   ‐  Woensdag 15 mrt 2017   ‐   Tweet

#multiskillzforgymMet de steun van


Voor een unieke gymbeleving!

Bij de start van dit seizoen werd Multi SkillZ for Gym gelanceerd, een gebruiksvriendelijk online webplatform met video's van gevarieerde, uitdagende en creatieve oefen- en spelvormen om van élke les een unieke gymbeleving te maken! Ondertussen hebben bijna 500 trainers toegang verkregen tot deze tool door regionaal een praktische en interactieve opleiding te volgen.

Eind augustus vond in elk van de tien regio's in Vlaanderen een Multi SkillZ for Gym opleiding plaats. Bijna 300 trainers tekenden present tijdens deze kick-off en verdienden als eerste hun Multi SkillZ for Gym - attest. Hierdoor verkregen ze gratis toegang tot het volledige webplatform van Multi SkillZ for Gym, dat na elke schoolvakantie wordt aangevuld met nieuw videomateriaal om nog meer ideeën op te doen. Bovendien vind je ook didactische en organisatorische tips in whiteboard-video's op het webplatform.

Door het grote succes van de kick-off reeks en op vraag van enkele clubs en trainers, werden in de herfst- en krokusvakantie nog 9 extra opleidingen georganiseerd verspreid over Vlaanderen. Hierdoor hebben nu bijna 500 trainers uit maar liefst 121 verschillende clubs toegang tot het online platform.

Wil jij ook graag extra creativiteit in de turnzaal ? Wil je nieuwe ideeën opdoen om je gymnasten samen spelend te laten leren? Wil je turnlessen waar de energie van af spat? Dan kan Multi SkillZ for Gym voor jezelf als trainer én je gymnasten een grote meerwaarde betekenen! Hou de website van Multi SkillZ for Gym in de gaten want we maken dit seizoen nog de opleidingsmomenten bij de start van volgend seizoen bekend.


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen