More than Gym #4 - nu online

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 23 nov 2018   ‐   Tweet

#morethangym

Check More than Gym #4 nu online!

Klik, Lees & Deel

Met de voortdurende evolutie in de digitale wereld zit ook Gymfed niet stil. In februari kondigden we de geboorte aan van ons nieuw E-magazine More than Gym. We sluiten 2018 af met nummer 4 van ons online magazine!

Het einde van 2018 komt stilaan in zicht. Wat is het weer voorbij gevlogen! Er werd dit jaar heel wat geschiedenis geschreven door onze sporters. Wat was jouw mooiste moment van 2018?

Er stonden de afgelopen maanden maar liefst 3 wereldkampioenschappen op het programma waar onze Belgen aan deelnamen. Lees alles over de gouden medaille van Nina Derwael en de resultaten van alle gymnasten in Looking Back WK TU TRA, Looking Back WK TTj & TTM en Looking back WK Ritmiek.

Maar het jaar is nog niet voorbij! In december vieren we feest in de Lotto Arena met de 20steeditie van het Gymgala! Ontdek wat we allemaal in petto hebben voor het Gymgala, 20 years of gold in What’s to come.

Kan je in december ook wat studie-advies gebruiken voor de opkomende examens? Studiebegeleidster Sarah Heirwegh geeft jullie in Expert view enkele handige tips & tricks mee!

Veel klik- & leesplezier

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen