More than Gym #5 - nu online!

Elien Van Deynse   ‐  Donderdag 21 feb 2019   ‐   Tweet

#morethangym

Klik, Lees & Deel

Een nieuw jaar vraagt om een nieuwe More than Gym! Ook in 2019 gaan we dus verder met het verspreiden van toffe content via het E-magazine.

2019 Is alvast goed begonnen. De wedstrijden lopen en de gymnasten, skippers en dansers geven wekelijks het beste van zichzelf. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar alles wat dit sprankelende nieuwe jaar te bieden heeft!


We sloten 2018 af met een fantastische 20ste editie van het Gymgala, 20 years of gold. Kon je er niet bij zijn? Neem dan zeker een kijkje bij Looking Back en check welke fantastische acts er op het programma stonden. Kruis 14 & 15 december alvast aan in je agenda want dat zijn de data voor de shows dit jaar.

Net als in 2018 willen we natuurlijk ook in 2019 knallen. Onze toppers uit de disciplines Toestelturnen & Acro komen in actie op het Europees kampioenschap & World Cup in april. Check What’s to come voor meer info! Wat er verder nog gebeurt op internationaal niveau ontdek je in Spotlight International.

In Expert view geeft fysiektrainer Kristof Huts belangrijke info mee voor een effectieve training. Als laatste geven we jullie in Do Try@Home graag nog een toffe Rope Skipping challenge mee voor thuis.

Veel klik- & leesplezier

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen