More than Gym #6 - nu online!

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 22 mei 2019   ‐   Tweet

#morethangym

More than Gym #6 in nieuwe lay-out staat nu online!

Klik, lees & deel

Het seizoen zit er alweer bijna op. Nog één maand en we genieten met z'n allen van een deugddoende zomervakantie. Hoog tijd dus voor wat toffe lectuur via ons online magazine, More than Gym! Deze zesde editie werd in een nieuwe lay-out gestoken, check hem dus vandaag nog!

Mei, de zomer is in aantocht en het einde van het seizoen komt in zicht. Op internationaal niveau is de gekte echter nog maar pas begonnen. In What’s to come ontdek je welke grote evenementen er de komende maanden voor onze Belgische atleten op de planning staan. In Looking Back blikken we terug op het Europees kampioenschap Toestelturnen en de World Cup Acro.

In Expert view hebben we een babbel met grote meneer en ex-voorzitter van het BOIC Eddy De Smedt. Daarnaast krijgen we in Q&A te horen waarom Belgisch kampioen Toestelturnen jongens 2018, Noah Kuavita, onlangs naar het leger trok!

Krijg je maar niet genoeg van onze Belgische toppers? Neem dan zeker een kijkje in Spotlight Belgium, want er werd de afgelopen maanden weer wat bij elkaar geturnd en geskipt!

Er staan verder nog heel wat toffe rubrieken in deze zesde editie van ons online magazine More than Gym!

Veel klik-, lees- & deelplezier!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen