E-magazine More than Gym #7 is nu beschikbaar

Elien Van Deynse   ‐  Donderdag 5 sep 2019   ‐   Tweet

#morethangym

More than Gym #7 is nu uit

Het online magazine More than Gym is ondertussen aan zijn zevende editie toe. Een echte must-read voor alle gymnastiek- en skipfans!

Back to school, back to the gym! Het positieve aan de start van het nieuwe schooljaar is ongetwijfeld het feit dat de turn- en skiplessen opnieuw begonnen zijn. Een fijn weerzien met al je teamgenoten na die deugddoende vakantie.


Er staan in het najaar weer heel wat toffe activiteiten gepland, zoals MOVE!, het kaderweekend en de kaderdag dans. We sluiten 2019 af met een spetterende 21ste editie van het Gymgala! Je leest alles over de aanstormende Gymfed-activiteiten in Message board.

Heb je nog wat tips nodig bij de start van jouw sportseizoen? Neem dan zeker een kijkje in Expert view. Josie Surmont geeft jullie tips & tricks om het seizoen zo optimaal mogelijk aan te vatten!

Deze zomer stonden er heel wat internationale wedstrijden en events op de planning. De grote uitschieters waren zonder twijfel de meerdere gouden medailles op de European Games in Minsk. België heerst! Lees alles over de prestaties van onze Belgen in de diverse versies van Looking Back.

Maak er een gym-tastisch sportseizoen van!

Veel klik-, lees- en deelplezier!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen