More than Gym #9 - Lees hem nu

Elien Van Deynse   ‐  Donderdag 20 feb 2020   ‐   Tweet

#morethangym

Een nieuw jaar, een nieuwe editie van het online magazine More than Gym! Ontdek alle laatste nieuwtjes over de topsporters, de opkomende events en nog zoveel meer in de negende editie van More than Gym!

Het nieuwe jaar draait ondertussen op volle toeren. Hoe zat het alweer met die goede voornemens van januari? Beweeg je nog voldoende? Eet je nog gezond? Laat de moed niet zakken, 2020 wordt ongetwijfeld jouw jaar! Heb je nood aan dat extra duwtje? Check dan zeker de Do Try @Home rubriek en ontdek de 7-minute work out.

Voor onze toppers staan er de komende maanden heel wat internationale wedstrijden op de planning: het Europees Kampioenschap Tumbling & Trampoline en Toestelturnen, het Groot Belgisch Kampioenschap, de Olympic Gym Trial en natuurlijk deze zomer de Olympische Spelen.

In Expert view lees je hoe het met Eline Vandersteen en Elyne de Meyst gesteld is. Twee topsportgymnasten die jarenlang de Belgische driekleur verdedigden in hun discipline. Daarnaast geven we je in Message Board heel wat interessante info over komende events en wedstrijden.

Maak er een gym-tastisch sportjaar van!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen