More than Gym Doeboek is nu uit!

Elien Van Deynse   ‐  Donderdag 23 aug 2018   ‐   Tweet

#morethangym

Doeboek boordevol spelletjes en interessante Tips & Tricks

Ben je tussen de 6 en 15 jaar en heb je een grote passie voor Gymnastiek, Dans, Rope Skipping of Freerunning? Dan hebben we goed nieuws. Want jij ontvangt bij de start van het nieuwe seizoen het More than Gym Doeboek boordevol toffe weetjes, spelletjes en tips & tricks!

De zomervakantie zit er bijna op en het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Dat wil natuurlijk ook zeggen dat het nieuwe sportjaar opnieuw kan beginnen. Eindelijk terug naar de les bij je favoriete maatjes en coachen!

Speciaal voor alle gymnasten, skippers, dansers en freerunners tussen de 6 en 15 jaar brengen we dit jaar het More than Gym Doeboek uit! Het interactieve papieren spel-boek wordt uitgedeeld aan het begin van het seizoen door de club.

< Wat houdt het doeboek precies in?

Het More than Gym Doeboek bevat 24 pagina's aan spelletjes, raadsels, weetjes en toffe tips & tricks. Het magazine is opgedeeld in maanden en begint bij september, de start van het seizoen. Op die manier kan je het magazine het volledige jaar door gebruiken! Daarnaast zitten er enkele toffe win acties verstopt in het boekje. Laat je creatieve geest de vrije loop en wie weet win jij wel een toffe prijs!

< Hoe kom je aan het More than Gym doeboek?

Aan het begin van het nieuwe seizoen worden alle bestuursleden uitgenodigd op de startvergadering in hun regio. Tijdens die vergadering licht een medewerker van de Gymnastiekfederatie de nieuwigheden voor het seizoen 2018-2019 toe. Ook worden op deze vergadering de Doeboekjes meegegeven. Check hier wanneer jouw club de desbetreffende vergadering heeft. Nadien kunnen de boekjes verdeeld worden in de club.

< More than Gym E-magazine

Wist je dat de Gymnastiekfederatie Vlaanderen ook een online versie van de More than Gym heeft? In dit E-magazine, dat voornamelijk gericht is naar jongeren boven de 15 jaar, staan heel wat toffe rubrieken.


Het E-magazine verschijnt om de 3 maanden en bevat allerlei soorten rubrieken. In "Q&A" interviewen we telkens een interessant persoon. Zo is Tachina Peeters (Gymplus) in de volgende MTG aan de beurt. In "Expert View" geeft een psychologe, kinesist, diëtiste ... meer inzicht in zijn of haar vakgebied.

We bekijken de voorbije events en geven je meer uitleg over de belangrijke competities die nog op de planning staan. In "My Week" krijg je een exclusieve blik achter de schermen van een van onze leden ... Kortom een magazine waar je enorm veel uit kunt opsteken! Neem zeker eens een kijkje!

Ben je tevreden over het More than Gym doeboek of heb je suggesties? Laat het ons weten via info@gymfed.be met als onderwerp "More than Gym Doeboek"!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen