More than Gym n°3 - NU online!

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 7 sep 2018   ‐   Tweet

#morethangym

Klik, Lees & Deel

Met de voortdurende evolutie in de digitale wereld zit ook Gymfed niet stil. In februari kondigden we de geboorte aan van ons nieuw E-magazine More than Gym. We starten het nieuwe schooljaar met nummer 3 van ons hip magazine!

Ben jij al wat bekomen van de zomer? Heb je een ongeloofelijke tijd gehad met je vrienden en familie? Super! Ook wij zaten deze zomer niet stil.

In juli en augustus stonden er twee zeer belangrijke competities op de agenda van onze skippers en gymnasten. Je leest er alles over in Looking back EK en Looking back WK. Maar ook in het najaar van 2018 staan er nog enkele internationale wedstrijden op de agenda. Benieuwd? Check Whats to come.

In Q&A maken we voor deze editie een praatje met tumblingoeroe Tachina Peeters. Hoe heeft zij het de afgelopen maanden gehad? En belangrijker, wat gaat ze in Groot-Brittannië doen … Neem zeker ook een kijkje bij ons interview met sportpsychologe Eva Maenhout in Expert view. Zij geeft je heel wat interessante tips mee! Zag je onze 15 minute workout al in Do Try @Home ? Snel én gemakkelijk!

Alweer een editie boordevol toffe weetjes uit binnen- en buitenland. Vergeet zeker niet je favoriete rubriek te delen op social media met #morethangym.

Veel klik- & leesplezier!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen