MOVE! komt naar Leuven!

Sarah Leunens   ‐  Vrijdag 25 mei 2018   ‐   Tweet

#move18Met de steun van


Zaterdag 15 september gaat de 4e editie van het freerunning event MOVE! door. Deze keer wordt Hal 5 in Leuven omgetoverd tot een heus obstakel parkour.

Het Freerunning & Parkour event Move! strijkt dit jaar niet neer in Antwerpen maar in de studentenstad Leuven. We zorgen opnieuw voor een unieke set-up met tal van stellingen en obstakels om er een uitdagende freerunning jam van te maken.

We voorzien verschillende initiaties en workshops waarbij iedereen in een losse en ongedwongen sfeer de aangeleerde technieken kan uitproberen. Er zullen doorlopend Free jams voor ervaren en/of onervaren freerunners (14+) doorgaan. Voor jongeren onder de 14 zijn er initiaties. Wegens groot succes vorig jaar organiseren wij terug een Speed challenge!

In 2017 mochten we een 600-tal bezoekers verwelkomen waaronder 365 actieve geregistreerde freerunners! We nodigen iedereen uit om dit jaar opnieuw deel te nemen aan dit GRATIS Freerunning event. Kom je uitleven met je club tussen de top traceurs van België! Ben je niet aangesloten bij een club? Niet getreurd, je kan ook deelnemen aan het event zonder aangesloten te zijn bij een club.

Adres: Hal5 - Locomotievenstraat - 3010 Leuven

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen