Next up: Team Challenge Stuttgart

Elien Van Deynse   ‐  Zondag 11 mrt 2018   ‐   Tweet

#wearettm#wearettj

Dennis Goossesn & Nina Derwael - Pic Thomas Schreyer


Met de steun van


Van 16 - 18 maart gaat in Stuttgart de Team Challenge competitie door. Zowel de senior jongens als meisjes trekken naar Duitsland om er deel te nemen aan de internationale competitie.

Het is even stil geweest op het internationaal toneel van de Seniores Toestelturnen. Na de topprestaties van onze Belgen op het wereldkampioenschap in Montréal (CAN) werkten de gymasten verder in Gent aan nieuwe en betere elementen. De Team Challenge in Stuttgart is een eerste stap richting Europees kampioenschap dat in augustus doorgaat in Glasgow (GBR).

Toplanden als Japan, Duitsland, Spanje en Ukraine zullen deelnemen aan de Team Challenge in Stuttgart. Bij de vrouwen zien we 9 landen aan de aftrap, bij de jongens zijn dat er maar liefst 13.

Het team van de meisjes bestaat uit Nina Derwael (TK Sta Paraat Hasselt), Rune Hermans (Gym Haacht), Axelle Klinckaert (GymMAX), Maellyse Brassart (Gym Passion Herseaux) en Senna Deriks (Gymgroep A.S.).

Het team van de jongens bestaat uit Dennis Goossens (TK Kerels Waasmunster), Noah Kuavita (Silok Deurne), Luka Van den Keybus (Gymteam Sint-Niklaas), Jimmy Verbaeys (Blauwput Omnisport) en Tukami Onoshima (Ffg).

PLANNING

  • 16/3
    • 10u - 11.50u Kwalificaties meisjes
    • 14u - 17u Kwalificaties jongens
  • 17/3
    • 17u Finale meisjes

    Een deel van de delegatie vliegt op 18/3 door naar de World Cup in Doha! Succes allemaal!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen