Nieuw: Coach@Home vanaf 16 september online

Els Coppieters   ‐  Woensdag 4 sep 2019   ‐   Tweet


Met de steun van


Wie erbij was op de startvergadering, heeft al een glimp kunnen opvangen, maar ook de anderen laten we weten dat we binnenkort een gloednieuw project lanceren... Coach@Home

Coach@Home is een online inspiratietool voor trainers. Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden, laten we jullie aan de hand van korte filmpjes kennis maken met oefenstof. We leggen het accent op kwaliteit, creativiteit en innovatie.

De oefenstof is ingedeeld in verschillende groepen die tot een bepaalde discipline behoren (vb: Toestelturnen meisjes, Tumbling, Rope Skipping,...) of eerder binnen algemene thema's (fysieke voorbereiding, blessurepreventie, choreografie,...) thuishoren. Een handige zoekrobot helpt je snel naar de juiste oefenstof en leidt je ook naar leuke of vernieuwende oefenstof uit andere disciplines die je in jouw situatie kan gebruiken. Trainer recreatie of competitie, er is voor elk wat wils.

Vanaf 16 september kunnen alle Gymfed-trainers een kijkje nemen op de light-versie. Hier laten we je alvast proeven van een aantal filmpjes die laten zien wat je mag verwachten. En vanaf 1 november gaat er een extra wereld open. Vanaf dan zullen de trainers van de clubs die een jaarabonnement nemen in één klik heel wat extra beeldmateriaal krijgen die bovendien maandelijks wordt aangevuld.

Coach@Home is vanaf 16 september te vinden op de Gymfed-site in de linkerkolom

Opgelet: je dient lid te zijn van het huidige seizoen én het statuut trainer te hebben. Check dat even bij de verantwoordelijke van het ledenbeheer.

We zijn ervan overtuigd dat je heel wat inspiratie zal vinden in Coach@Home. Wil jij alles bekijken én maandelijk nieuwe oefenstof krijgen, vraag dan aan je club om een Clubabonnement te nemen. Voor een heel democratische prijs krijgen dan alle trainers van de club toegang tot dit nieuwe platform.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen