Nieuw opgelegd werk Toestelturnen jongens beschikbaar

Els Coppieters   ‐  Woensdag 12 jan 2022   ‐   Tweet

#wearettj

Foto: Liesbeth Coremans
Foto: Liesbeth Coremans


Het was een serieuze krachtinspanning, maar Toestelturnen jongens is blij jullie het nieuwe opgelegd werk voor te stellen. 

Eind juni kreeg iedereen al een draft-versie, zodat jullie gericht konden trainen en het wedstrijdseizoen voorbereiden. Ondertussen staan alle puntjes op de i en is het opgelegd werk definitief. Er zijn een aantal kleine wijzigingen (geen grote structurele verschillen) ten opzichte van de draftversie - dus neem het programma goed door. Zowel de omschrijving van de oefenstof, de tekeningen als de jurering is up-to-date en klaar om verschillende jaren mee te gaan. Dankjewel aan de verschillende mensen die hieronder hun schouders hebben gezet!

Je kan de volledige bundel downloaden via 'Documenten' of via deze link. Deze oefenstof wordt vanaf de komende wedstrijden (provinciale voorrondes) gebruikt.

Momenteel wordt ook de laatste hand gelegd aan het videomateriaal van alle oefeningen. Van zodra dit klaar is zal je het kunnen bekijken via Coach@Home. Dit is volledig gratis, ook als jouw club nog geen abonnement hierop zou hebben.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen