Nieuw: regionale kernwerking tumbling

Els Coppieters   ‐  Dinsdag 18 jun 2019   ‐   Tweet

Gymfed lanceert een nieuwe concept, 'Regionale kernwerking Tumbling'.

Met dit project willen we clubs en trainers motiveren om samen te trainen - in eigen regio - om op die manier het (internationale) niveau van de Tumbling gymnasten te verhogen. Het is ook de ideale kans voor (jonge) trainers om van elkaar te leren en voor de gymnasten een extra motivatie om een stapje hoger te zetten. Op die manier wordt een krachtige leeromgeving gecreëerd die voor trainers én gymnasten voordelen oplevert en hen naar een hoger niveau brengt.


We willen hierbij lokale initiatieven ondersteunen waarbij de vraag of nood vanuit de trainers zelf komt en geen vaste regio’s of groepen maken. We denken dat de lokale initiatieven een grotere kans op slagen en continuering hebben. De regio’s krijgen de vrijheid om hun regiowerking zelf vorm te geven en aan te passen aan de lokale noden, maar om erkenning en financiële ondersteuning te krijgen dient wel aan een aantal voorwaarden voldaan te worden.

Wil je dit graag opstarten en hier meer over te weten komen, raadpleeg dan het bijhorende document. Er is geen deadline om een aanvraag tot erkenning en ondersteuning te doen. Elk moment kan, van zodra jullie er klaar voor zijn.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen