Gymfed & Acro Companion slaan handen in elkaar

Jean Herrel   ‐  Donderdag 28 jun 2018   ‐   Tweet

#weareacro

Wedstrijdbladen Acro vanaf volgend seizoen in app Acro Companion

Op de Algemene Technische Vergadering Acro van 2 juni laatstleden werd aan de clubs voorgesteld om vanaf volgende seizoen enkel wedstrijdbladen toe te laten gemaakt in de app van Acro Companion. De aanwezige clubs, alsook de leden van de denkcel Acro, waren enthousiast over het programma en gaan er dan ook graag mee aan de slag.

Gymfed en Acro Companion slaan de handen in elkaar om het programma bruikbaar te maken voor ALLE niveaus in België. Een grote investering waarvan we hopen dat iedereen hier een meerwaarde van zal ondervinden op verschillende vlakken.

Dit is dus niet enkel het A-niveau, maar ook clubs en trainers die aantreden met teams in het B-, C- of I-niveau zullen hiermee kunnen werken. Dit programma zal voor de trainers een grote tijdswinst zijn en hen helpen om eventuele fouten te vermijden.

Na de inschrijvingsdeadline van 15 november 2018 zal dan ook - op basis van het aantal ingeschreven teams - een gratis online wedstrijdblad per team en oefening ter beschikking worden gesteld door Gymfed.

Wil je graag meer info over het programma dan kan je steeds terecht op de website van Acro Companion. Op het Kaderweekend zullen ook 2 sessies gegeven worden met een korte opleiding over de werking.


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen