Nieuwe FIG-code Ritmiek

Els Coppieters   ‐  Maandag 8 jan 2018   ‐   Tweet

We kregen eind december officieel bericht van FIG dat er heel wat wijzigingen zijn in de ‘nieuwe’ FIG-code Ritmiek. Na overleg met de denkcel, zijn we van mening dat het essentieel is voor iedereen dat we deze wijzigingen meteen toepassen. We zijn er ons van bewust dat dit heel wat inspanningen vraagt van de trainsters en juryleden om eventueel oefeningen aan te passen en/of jurering te veranderen.

Via de links in bijlage kan je de nieuwe FIG-code inclusief wijzigingen (in rood) vinden. Om jullie wat op weg te helpen, staat daar ook een document met daarin extra info over de belangrijkste zaken. Dit werd opgesteld door onze internationale juryleden Roumiana Bourova en Miroslava Bancheva en is hopelijk een hulp. Jullie kunnen hen ook altijd contacteren voor verduidelijking.

Gezien de korte tijdspanne tot aan de eerste wedstrijd, is het niet mogelijk om nog een (verplichte) recyclage te organiseren. Wel zal er tijdens de juryvergaderingen voor de wedstrijd extra aandacht besteed worden aan de wijzigingen en veranderingen, maar het spreekt vanzelf dat je op zo een korte periode niet alles onder de knie kan krijgen. We vragen dus om de documenten in bijlage – op voorhand - heel gedetailleerd en zorgvuldig door te nemen.

We verontschuldigen ons voor deze extra inspanningen die door iedereen moeten geleverd worden, maar worden hier door FIG voor een voldongen feit geplaatst.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen