Nieuwe schooljaar, nieuwe Multimove-oefeningen

Griet Rosseel   ‐  Woensdag 6 sep 2017   ‐   Tweet

#multimove

Beweegkalender voor september online én trainersopleidingen op de planning

De maand september is ingegaan, dus is er een nieuwe beweegkalender beschikbaar om élke dag een leuke activiteit te doen. In september staan ook nog 2 opleidingen tot Multimovebegeleider op de planning, waarna je begin november de Initiatorcursus Kleutergym kan volgen!

Download de beweegkalender tot en met september hier, en beweeg samen met je (klein)zoon of -dochter élke dag!

In september gaat ook nog een opleiding tot Multimovebegeleider door in Gent, in Herentals én in Brussel. Tijdens deze opleiding leer je hoe je op oneindig veel manieren leuke oefen- en spelvormen kan doen met kleuters om hun algemene motorische ontwikkeling te stimuleren. Elke deelnemer ontvangt eveneens een map met enorm veel uitgewerkte spelvormen, die je heel eenvoudig kan toepassen tijdens lessen kleutergym.

Na het volgen van de opleiding tot Multimovebegeleider kan je begin november in Roeselare ook het diploma Initiator Kleutergym behalen. Deze praktijkgerichte cursus focust zich meer op de clubcontext en de manieren hoe je de eerste gymnastiekvaardigheden kan aanbrengen bij kleuters, ter voorbereiding van een een verdere carrière in gymnastiek op recreatief op (pre)competitief niveau. Aarzel niet om je in te schrijven!

Beschik je reeds over een bepaald diploma en denk je recht te hebben op een vrijstelling? Bekijk dan zeker de vrijstellingstabel van VTS!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen