Nieuwe Vlaamse kampioenen Dubbele Minitrampoline & Toestelturnen jongens zijn gekend

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 6 mei 2019   ‐   Tweet

#wearegym

Noah Kuavita - Foto Liesbeth Coremans


Met de steun van


Vlaams kampioenschap 2019

Op zaterdag 4 en zondag 5 mei ging in Hulshout & Wevelgem het Vlaams kampioenschap van het hoogste niveau door in twee verschillende disciplines.

DUBBELE MINITRAMPOLINE

Altis Hulshout organiseerde met het Vlaams kampioenschap Dubbele Minitrampoline hun tweede wedstrijd van het seizoen. Bij de meisjes scoorde Margot Decock (Turnkring Ten Gaerde) met 126.200 punten het beste. Zij is de nieuwe Vlaams kampioen.

Bij de jongens wist Jelle Massart (Atkiva Berendrecht) de meeste punten te verzamelen. In zijn eerste doorgang sprong hij een reeks van maar liefst 9.600 moeilijkheid! Een terecht nieuwe Vlaamse kampioen!

TOESTELTURNEN JONGENS

Yureck Van Eetvelt (Turnkring Kerels Waasmunster) mag zich de nieuwe Vlaams kampioen noemen. Met een totaalscore van 74.200 punten wist hij in Wevelgem de gouden medaille te bemachtigen. Topsporters Noah Kuavita (Silok Deurne) en Liam De Smet (Lenig en Vlug Nijlen) deden ook mee aan het Vlaams kampioenschap maar turnden niet allround en dingden dus niet mee voor de titel.


Ook in het B-niveau, in de jongere leeftijdscategorieën van het A-niveau en in de discipline Ritmiek kwamen er gymnasten in actie dit weekend. Ook aan hen een dikke proficiat!.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen