Nina Derwael vanaf januari op Ketnet

Elien Van Deynse   ‐  Donderdag 14 dec 2017   ‐   Tweet

#competitiebeesten

Derwael in actie op de World Cup in Paris (FRA). - Foto Thomas Schreyer


Met de steun van


Ketnet volgt topsportkinderen in 'Competitiebeesten'

Na het heugelijke nieuws dat Nina Derwael (TK Sta Paraat Hasselt) nu haar eigen element heeft 'The Dewael-Fenton' heeft de 17-jarige nòg goed nieuws! Vanaf januari is ze namelijk te zien in een nieuw programma op Ketnet!

Vanaf 14 januari krijgen we op Ketnet een unieke kijk in het leven van verschillende topsportkinderen. Productiehuis Het Konijn volgde gedurende vier maanden zes jonge topsporters tijdens trainingen, wedstrijden maar ook hun dagelijkse leven naast de sport. Onder hen ook onze eigen Nina Derwael.

Je krijgt een echte blik achter de schermen. Hoe ziet het leven van een jonge topsporter eruit? Hoe gaan ze om met winst en verlies? Hoe combineren ze hun sport met school en vrienden?

Competitiebeesten volgt Nina in haar dagelijkse leven op trainingen, op school, op het internaat en thuis maar ook tijdens belangrijke wedstrijden. Zo krijg je beelden te zien van haar wedstrijd in Parijs en van het wereldkampioenschap in Canada.

De andere kinderen die gevolgd worden zijn Laurens Devos (tafeltennis), Chyara Onia (tennis), Jolien Corteyn (schermen), Jules De Sloover (snowboarden) en Gianni Vertrepen (voetbal).

Competitiebeesten, vanaf 14 januari op Ketnet!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen