Online Gymfed Cup Acro - what's next

Jean Herrel   ‐  Dinsdag 13 apr 2021   ‐   Tweet

#weareacro

Twee weekends op rij Online Gymfed Cup Acro

Na de leuke ervaring van vorig weekend waar de jongste teams Acro en Recrea Acro aan de slag gingen kijken we al even vooruit naar de wedstrijd op steuntjes van komend weekend.

Afgelopen weekend zagen we een 55-tal teams het beste van zichzelf geven op de eerste Online Gymfed Cup Acro. Enkel formaties samengesteld met gymnasten van 2008 en jonger konden, door de huidige corona maatregelen, deelnemen. Dit resulteerde in heel wat schattige teampjes op de mat. Ze waren echter niet enkel jong en schattig, ze hebben ook allemaal een mooie oefening gebracht.

Proficiat aan alle gymnasten, en dank aan alle juryleden, trainers, medewerkers... om deze online wedstrijd mogelijk te maken!

Ook volgend weekend kijken de acrogymnasten uit naar een Online wedstrijd. Deze keer komen ze echter niet in team uit maar als individuele gymnast op hun steuntjes of blokjes.In dit nieuwe format worden de gymnasten niet alleen beoordeeld op moeilijkheid maar ook op de beste uitvoering. Netjes afwerken is dus zeker de boodschap.

We zijn dan ook heel erg blij dat we meer dan 250 deelnemers mochten noteren in 8 verschillende categorieën. Alle filmpjes zijn opgeladen en alle wedstrijdbladen worden nagekeken. De juryleden werken zich nog even in in het nieuwe reglement.

We kijken er alvast allemaal erg naar uit om te zien wat onze kids afgelopen seizoen allemaal hebben geleerd op hun steuntjes.

Je kan de wedstrijden en resultaten tijdens het weekend altijd LIVE volgen via deze link. Supporters op post!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen