Online Gymfed Cup Recrea

Hermien Mispelaere   ‐  Dinsdag 11 mei 2021   ‐   Tweet

#wearerecreaOok de recreatoernooien gaan dit seizoen online door!

Tijdens de Online Gymfed Cups geven de gymnasten het beste van zichzelf in hun vertrouwde trainingsomgeving. Vervolgens worden hun oefeningen gestreamd en gejureerd. Vandaag een verslagje van de Online Gymfed Cups Recrea TU-TRA en recrea Toestelturnen.

Voor de discipline RECREA AT-LM-TU-T-DMT-TRA staan er dit seizoen 2 online cups op het programma. Onze eerste cup vond reeds plaats op zondag 25 april 2021. Voor onze deelnemers en supporters online, voor onze juryleden in het Huis van de Sport te Gent.

Een geslaagde organisatie die mocht rekenen op een opkomst van maar liefst 218 deelnemers. Een mooie start dus van ons kort maar krachtig RECREA seizoen!

Momenteel bevinden we ons in een laatste rechte lijn wat betreft de voorbereidingen van onze 2de online RECREA Cup AT+LM-TU-MT-DMT-TRA. Deze staat gepland op zondag 23 mei 2021. Opnieuw een goed gevulde dag waarbij we vroeg in de ochtend van start gaan met onze eerste twee disciplines lange mat en airtrack. Kort na de middag gevolgd door de onderdelen tumbling en mini trampoline. Afsluiten doen we ten slotte met dubbele minitrampoline en trampoline.

Er zijn voor onze tweede en tevens laatste cup, 184 deelnemers ingeschreven. Jongens en meisjes die allen opnieuw het beste van zichzelf zullen geven. Hier kijken wij als federatie (en hopelijk samen met jullie) al reikhalzend naar uit!

Leuk om weten ook … Enkele clubs hadden na een eerste deelname de smaak te pakken en tekenden dus tot tweemaal toe present. Bedankt Art Gym, Flik Flak Zaffelare, Gymclub Waarschoot vzw, Pacsam & Ves & Gymclub Altis Eeklo (maar uiteraard ook alle andere deelnemende clubs) om tijdens onze online Gymfed cups jullie beste turnbeentje voor te zetten!

Ook voor de recreatieve gymnasten Toestelturnen zijn 2 Online Gymfed Cups ingepland. De eerste cup vond plaats op 17 april. 72 gymnasten gaven het beste van zichzelf. De juryleden werkten voor het eerst met tablets, en dit werd positief onthaald. Met 4 panels die simultaan jureerden, zijn de wedstrijden nog nooit zo snel verlopen!

De volgende Online Gymfed Cup recrea TT staat gepland op 29 mei. Maar liefst 122 gymnasten zullen deelnemen aan dit online recreatoernooi. Deze clubs kregen de smaak helemaal te pakken en tekenen voor beide cups present: Kon. Ieperse Turnkring vzw, Kon. Turnkring Sparta Kontich, Turnkring Kerels Waasmunster, Vaste Vuist Lauwe, Willen is kunnen Ledeberg.

We wensen alle deelnemende gymnasten en clubs heel veel succes!

Supporter je mee voor al deze gymnasten?

Volg hun oefening LIVE via de stream door hier te klikken!

De resultaten kan je volgen via de app en zullen na de wedstrijd gepubliceerd worden op onze website bij ‘resultaten’.

Een deelnemersdiploma voor iedereen!

Vergeet achteraf je deelnemersdiploma niet te downloaden! Dit kan via 'Mijn Gymfed' - in de linker kolom bij 'Mijn resultaten'.
Let op, hiervoor dien je wel ingelogd te zijn op de website! Inloggen doe je hier.

Ook in andere disciplines zijn er natuurlijk tal van online cups!Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen