Online wedstrijdseizoen zit erop

Eva Vandemeulebroecke   ‐  Maandag 31 mei 2021   ‐   Tweet

#wearegymWhat's next?

Wegens de stopzetting van het ‘live’ competitieseizoen werd op 28 maart het startschot gegeven voor onze online wedstrijden, recreatoernooien en challenges. Recrea Toestelturnen sloot afgelopen weekend het online wedstrijdseizoen af.

In de disciplines Acro, Ritmiek, Toestelturnen meisjes/jongens, Tumbling en Trampoline was er een ruim aanbod aan Online Gymfed Cups voor sporters tem 13 jaar, een online wedstrijdvorm vanuit de eigen turnzaal. De opgenomen beelden die door de verschillende clubs bezorgd werden, werden de dag van de wedstrijd volgens de gepubliceerde wedstrijdvolgorde LIVE gejureerd. Supporters konden van thuis uit de volledige wedstrijd volgen via onze livestream.

Voor de disciplines Dans, Demo en Rope Skipping werd overgeschakeld op Online Gymfed Challenges, geen competitievorm maar een challenge waarbij elk Gymfed-lid, ongeacht leeftijd en niveau, kon deelnemen.

Voor alle Online Cups en Challenges kregen we in totaal 2.187 inschrijvingen binnen (individuen en teams), wat neerkomt op maar liefst 2.677 sporters in totaal.

Proficiat aan alle deelnemers en een bijzondere dankjewel aan alle coaches, medewerkers en juryleden die meegewerkt hebben om dit alles mee mogelijk te maken.


Elke deelnemer kan zijn/haar deelname attest downloaden via ‘Mijn Gymfed’ - ‘Mijn resultaten’. De volledige resultaten zijn te raadplegen via onze resultatenpagina.


What's Next?

Naar aanleiding van de Container Cup op play 4 waar onze Topsporter Toestelturnen Luka Van den Keybus (Gymteam Sint-Niklaas) het record Monkey bars verpulverde en een zeer goede tijd neerzette overall hielden wij onze eigen OUTDOOR GYMFED CUP, gebaseerd op het gekende CC concept!

Afgelopen zaterdag streden de 14 finalisten voor de ultieme overwinning. Lees hier het volledige verslag. Bovendien zal de De Grote Finale vanaf 19 juni te bekijken zijn via onze Eventpagina.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen