Start online Gymfed-seizoen

Leen Foré   ‐  Dinsdag 23 feb 2021   ‐   Tweet

#wearegym

Onze favoriete sport tot in de huiskamers

Geen live wedstrijden de komende periode, maar dat wil niet zeggen dat we geen online wedstrijden, recreatoernooien en challenges kunnen organiseren. We doen er alles aan om onze clubs en leden in deze tijden bij te staan en gaan heel binnenkort van start met het ONLINE GYMFED SEIZOEN. Online wedstrijden, toernooien, challenges vanuit je club, wij zijn er alvast klaar voor!

Online Gymfed Cups & Challenges

Helaas geen live wedstrijden, recreatoernooien en happenings … Maar vanaf eind maart geven we het startshot aan onze ONLINE wedstrijden, recreatoernooien en challenges! En nog meer goed nieuws... deelnemen is volledig gratis voor alle Gymfed-leden.

In de disciplines Acro, Ritmiek, Toestelturnen meisjes/jongens, Tumbling en Trampoline gaan we van start met Online Gymfed Cups voor sporters tem 13 jaar (°2008), een online wedstrijdvorm vanuit de eigen turnzaal. Op basis van opgenomen beelden maken we een online competitie die live gejureerd wordt en van thuis uit kan bekeken worden.

Voor de disciplines Dans, Demo en Rope Skipping schakelen we over op Online Gymfed Challenges, geen competitievorm maar een challenge waarbij elk Gymfed-lid, ongeacht leeftijd en niveau, kan deelnemen.


De LIVESTREAM is hier te volgen.

Ben je alvast benieuwd hoe alles in zijn werk gaat, check dan zeker hier alle info: 
Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen