Opleidingen danslesgever

Els Coppieters   ‐  Maandag 5 nov 2018   ‐   Tweet

Initiator dans

De Vlaamse Trainersschool organiseert trainersopleiding in tal van sporten. Zo ook opleidingen voor danslesgevers in verschillende stijlen en op verschillende niveaus.

Op het niveau initiator krijgen danslesgevers vanaf dit jaar de keuze uit 6 opleidingen. Naast de 'traditionele' cursussen Urban Dance, Jazzdance, Standaarddans, Rolstoeldans en Dans voor senioren, kan je vanaf nu de ook cursus 'initiator recreatief dansen' volgen. Vast en zeker een heel interessante opleiding voor heel wat lesgevers in onze dans- en gymclubs. De focus van de opleiding ligt op didactiek en de juiste manier van lesgeven aan recreatieve, beginnende dansers, aangepast aan verschillende leeftijdscategorieën en toepasbaar op de meest populaire actuele dansstijlen.

Er staan in 2019 3 opleidingen gepland van deze nieuwe cursus en deze gaan door in Leuven (voorjaar), Merelbeke (juli) en Antwerpen (najaar). Ben jij 16 jaar en geïnteresseerd, aarzel niet en schrijf je snel in. Er is geen toelatingsproef voor deze opleiding!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen