Opleidingen in tijden van Code Oranje

Els Coppieters   ‐  Donderdag 15 okt 2020   ‐   Tweet


Code oranje in de sport vraagt niet alleen de nodige aanpassingen op vlak van de sportbeoefening (trainingen, wedstrijden), maar ook op vlak van de opleiding van trainers. We werken in een sportcontext, dus passen we ook de regels van de sport toe op onze opleidingen (en niet code geel zoals momenteel nog in een onderwijscontext).

We willen zoveel mogelijk opleidingen in Code Oranje laten doorgaan, maar alleen als het volledig corona-proof kan én het dan nog een meerwaarde is. Zo worden er nieuwe of extra lokalen gezocht om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand kan houden, gebruiken docenten aangepaste lesvormen, waar mogelijk zetten we verder in op digitaal/online leren,... Maar niet alles kan opgelost worden of resulteert té veel aanpassingen dat de meerwaarde van de specifieke opleiding in gedrang komt. In dat geval zal de opleidingen naar een later moment worden verschoven.

Ben je ingeschreven voor een VTS-cursus, trainersopleiding, jurycursus,... hou je mailbox goed in de gaten, wij informeren jullie persoonlijke over eventuele aanpassingen.

#wearegym #wearesafe

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen