Opleidingsvideo "Hoe maak ik een goede lesvoorbereiding?" online

Lore Marguillier   ‐  Zaterdag 6 jan 2018   ‐   Tweet

#multiskillzforgymMet de steun van


Streef jij naar een vlot én efficiënt lesverloop van élke training? Dan kan deze opleidingsvideo van 3 minuten jou heel wat nuttige tips en tricks geven om je lessen goed voor te bereiden!

Met Multi SkillZ for Gym trachten we van élke turnles een unieke beleving te maken. In het webplatform bieden we daarom zowel video's aan van creatieve oefen- en spelvormen alsook opleidingsvideo's met handige coaching tips.

Elke trainer die reeds een opleiding Multi SkillZ for Gym volgde, heeft toegang tot het webplatform van Multi SkillZ for Gym via zijn Tools op Mijn Gymfed. En vanaf nu is hier een extra video met coaching tips (rechts bovenaan het webplatform) aan toegevoegd onder de naam "je training van morgen begint vandaag"!

Heb jij nog geen toegang tot het webplatform? Maar wil je in jouw club ook aan de slag kunnen gaan met de coaching tips en oefenvormen van Multi SkillZ for Gym? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bekijken om een opleiding Multi SkillZ for Gym bij jou in de club te organiseren.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen